Ophelialaan verandert dit voorjaar in 'DownTown'

In de talkshow ‘Door de Mangel’ van afgelopen maandag maakte Ingrid Kranenburg namens de winkeliersvereniging Ophelia bekend dat de winkelstraat op 18 maart 2017 omgetoverd wordt in ‘DownTown’. “Ik spreek eigenlijk voor mijn beurt, want nog niet iedereen is ingelicht, maar het wordt groots!”, aldus Kranenburg. Drie dagen voor Wereld Downdag, wil de eigenaresse van de kinderkledingwinkel ‘Teddy’s’ samen met Ilse Zethof de Ophelialaan helemaal op z’n kop zetten.

“We willen mensen met Down of met een beperking iets te laten doen wat ze heel graag willen en dan in combinatie met de winkels. Bijvoorbeeld als ze altijd al in een kapperszaak hadden willen werken, dan kan dat”, vertelde de onderneemster heel enthousiast. Zo komt er een grote catwalk en is het de uitdaging dat die dag in iedere winkel minimaal twee personen aan het ‘werk’ kunnen.

Daarnaast zullen er workshops komen, gaat de kinderboerderij iets doen en wordt er gezongen en gedanst. “Misschien dat Radio Aalsmeer ook iets kan doen om het bijkomende doel geld in te zamelen voor de stichting Downsyndroom te verwezenlijken”, besloot Kranenburg haar verhaal.

Gepubliceerd: 7 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×