Clubheld van Aalsmeer

Iedere club kent ze, van die mensen die zich tomeloos inzetten voor de club. Het lijkt wel of ze er altijd zijn, doen van alles en vervullen zo een belangrijke rol om de vereniging draaiende te houden. En dat allemaal belangeloos.

Om die mensen eens extra in het zonnetje te zetten, organiseert de De Persgroep jaarlijks de actie ‘Clubhelden van de amateur sport’. Ook in Aalsmeer wordt deze titel vergeven. Inmiddels is er al op verschillende personen van diverse verenigingen gestemd. Zo bereikte ons het bericht dat Ilse Huiskens van SV Omnia is genomineerd en staat zij in de tussenstand momenteel op de eerste plaats. Maar er staan meer clubhelden op de lijst. De top 5 wordt momenteel vervolmaakt door Matthijs van Muijden en Jan Groen (beide FC Aalsmeer), Gerda Stokkel (Oceanus/Meerarmslag) en Sjaak Kok (RKDES).

Stemmen kan hier tot en met 16 november. Op 14 november volgt de laatste tussenstand. Op 17 november gaan de gemeentewinnaars door voor de regiotitel. De regiowinnaar wordt uit alle gemeentewinnaars gekozen door de redactie.

 

Gepubliceerd: 11 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×