De Oude Veiling wordt “de huiskamer van Aalsmeer”

Samen met Aalsmeerse inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijven willen Ons Tweede Thuis, de Bibliotheek Amstelland, Cultuurpunt Aalsmeer, ESA, AM Match en de gemeente Aalsmeer van De Oude Veiling “de huiskamer van Aalsmeer” maken. Hier komen dan inspiratie, ontplooiing en ontmoeting centraal te staan. De gemeente heeft het pand in 2015 gekocht met als doel om samen met maatschappelijke partners een invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en maatschappelijk vlak.

Om dit te bereiken zullen de betrokken partijen een intentieverklaring tekenen. De ondertekening vindt plaats op maandag 28 november a.s. om 18.15 uur. Tegelijkertijd is er tussen 17.30 en 19.30 uur  een open huis in De Oude Veiling, Marktstraat 19 te Aalsmeer.

Tijdens dit Open Huis wordt een toekomstbeeld voor de nieuwe Oude Veiling gepresenteerd. Er is muziek en er zijn presentaties, filmpjes en gezamenlijk kan een kunstwerk worden gemaakt.

Bezoekers worden van harte uitgenodigd om aan te geven wat zij onder inspiratie, ontplooiing en ontmoeting verstaan en hoe ze dat terug willen zien in De Oude Veiling. Uiteraard wordt samen met bezoekers ook actief gezocht naar ideeën hoe zij zelf een eigen bijdrage zouden kunnen leveren aan de invulling van het programma.

(Bron: gemeente Aalsmeer)

Gepubliceerd: 11 november 2016 om 12:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×