Santa Run brengt ruim 6000 Euro op

Afgelopen vrijdagavond is de Rotary Santa Run gelopen door het centrum van Aalsmeer. Er liepen meer dan honderd kerstmannen en -vrouwen mee met deze gezellige wandeling. De start wederom bij de Studio’s Aalsmeer. Daar werden de kerstwandelaars na een korte uitleg en een succeswens ‘weggeschoten’ door paralympiër Jetze Plat.

De sfeer was prima en de ‘rode stoet’ trok veel bekijks. De route met enkele opdrachten en controleposten, liep via de Van Cleeffkade, de Zijdstraat en het Baanvak naar de Ophelialaan. Vanaf daar weer terug naar de Studio’s Aalsmeer. Daar werden de deelnemers getrakteerd op een muzikaal optreden van de band de Hucksters.

De Santa Run werd georganiseerd door de Rotary Club AMU en de opbrengst is bestemd voor de Moederverwendag en de Mike Multi Foundation. Er is totaal 6.250,- euro bijeen gebracht, waarvan beide goede doelen ieder de helft zullen ontvangen.

Gepubliceerd: 17 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×