Scholenmarkt 2017 op Wellantcollege de Groenstrook

Op woensdag 11 januari kunnen leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouder(s)/verzorger(s) kennis maken met alle VO-scholen uit de regio. Zij zullen zich allemaal presenteren in de aula van Wellantcollege de Groenstrook.

Belangrijke keuze
Het kiezen van een nieuwe school is voor jongeren een belangrijke keuze. Er zijn in deze regio veel scholen en veel richtingen waaruit gekozen kan worden. Daarom wordt ieder jaar de Scholenmarkt Aalsmeer gehouden. Dit geeft de mogelijkheid om binnen een kort tijdsbestek kennis te maken met veel VO-scholen en de verschillende keuzemogelijkheden.

Drukbezocht
Op de traditioneel drukbezochte markt presenteren middelbare scholen zich en geven zij informatie. Leerlingen en hun ouders/verzorgers kunnen op deze avond kennis maken met de school van de toekomst, met docenten en enkele leerlingen van verschillende scholen praten en zich een goed beeld vormen van het vervolgonderwijs in de wijde omgeving van Aalsmeer. Zo kan een gedegen keuze worden gemaakt welke open dagen van de scholen bezocht kunnen worden.

De scholenmarkt begint om 18.00 uur en zal duren tot 20.00 uur op Wellantcollege de Groenstrook. Het adres is Jac. P. Thijsselaan 18, 1431 KE Aalsmeer.

Foto: Wellantcollege

Gepubliceerd: 29 december 2016 om 21:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×