Veel ongelukken in Aalsmeer

Of de mist en gladheid van gisteren en vandaag een rol speelden, is niet helemaal duidelijk, maar de afgelopen uren raakten diverse voertuigen van de weg en in de sloot.

Woensdagavond viel er een gewonde bij een ongeluk op de Middenweg. Een auto en bestelbus kwamen in botsing onderaan de afrit bij de N201 en de Middenweg. Alle inzittenden zijn ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk is één bestuurder met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Donderdagmiddag is op de Aalsmeerderweg  een auto het water ingereden. Doordat de bestuurder in de berm terecht kwam, verloor hij de macht over het stuur en eindigde de auto in de sloot. Gelukkig kon de automobilist zelfstandig uit het voertuig komen en is hij door ambulancemedewerkers gecontroleerd.

Donderdagavond raakte een auto te water langs de Karperstraat. De oorzaak is nog onbekend. Massaal werden de hulpdiensten rond 20.30 uur opgeroepen voor het incident, maar bij aankomst bleek er niemand meer in het voertuig te zitten. Duikers hebben nog gezocht naar eventuele inzittenden. De verward ogende bestuurder raakte lichtgewond. Het voertuig is door de brandweer uit de sloot gehaald en door een berger afgesleept.

Foto: Davey Photography / Davey Baas

Gepubliceerd: 29 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×