Verkeershinder vanwege politieonderzoek op N196

Het verkeer op de N196 zal komende zondag de nodige hinder ondervinden om Aalsmeer binnen te komen. Politie Amsterdam-Amstelland zal dan vanaf 7 uur zal een reconstructie uitvoeren naar aanleiding van een ernstig verkeersongeval op de Aalsmeerderbrug op zondag 30 oktober jl.

Het onderzoek vindt plaats op de N196 ter hoogte van de Aalsmeerderbrug. Daarom is tussen de Vuursteen (Hoofddorp) en de Dorpsstraat (Aalsmeer) slechts één rijstrook beschikbaar.

De verwachting is dat het onderzoek tot de namiddag zal duren. Tijdens de rijproeven op snelheid wordt de rijbaan enkele keren maximaal 10 minuten volledig voor het verkeer afgesloten. De rijbaan Aalsmeer richting Hoofddorp blijft normaal te gebruiken, evenals de kruising Burgemeester Kasteleinweg-Dorpsstraat. De hulpdiensten, bussen, fietsers en voetgangers kunnen er normaal langs. Verkeer uit Hoofddorp kan het beste omrijden via de N201.

Gepubliceerd: 6 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×