Aalsmeerse Scholenmarkt drukbezocht

Woensdag 11 januari vond de jaarlijkse Aalsmeerse scholenmarkt plaats. Dit jaar was de locatie de aula van Wellantcollege de Groenstrook. Vanaf 18.00 uur liep de aula van de vmbo-school al snel vol met vele leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders. Vrijwel alle voortgezet onderwijsscholen uit de regio presenteerden zich aan hun mogelijk toekomstige leerlingen.

Drukbezocht
Op de ook dit jaar weer drukbezochte markt konden leerlingen en hun ouders/verzorgers kennis maken met hun toekomstige school. Zij konden met docenten en leerlingen van verschillende scholen praten en zich zo een goed beeld vormen van het vervolgonderwijs in de wijde omgeving van Aalsmeer. Op deze manier konden de 8e groepers een gedegen keuze maken welke open dagen zij in de komende weken gaan bezoeken.

Gemist?
Deze scholenmarkt gemist? Geen nood, op woensdag 18 januari zullen de scholen zich opnieuw presenteren, maar dan op het Alkwin Kollege in Uithoorn.

 

Gepubliceerd: 12 januari 2017 om 21:01 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×