Auto half te water op de Mr. Jac. Takkade

Zondagavond omstreeks 19.55 uur is op de Mr Jac Takkade in Aalsmeer een eenzijdig ongeval gebeurd. Een oudere vrouw was de macht over het stuur kwijtgeraakt en net niet te water geraakt met haar auto. Omdat ze aan de kant van het water wilde uitstappen, hing ze in het water toen de eerste omstander arriveerde.

Hulpdiensten rukten vervolgens met groot materieel uit. Ter plaatste hadden omstanders voor aankomst van de hulpdiensten de vrouw al op het droge weten te krijgen. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis gebracht. De gealarmeerde brandweer kon onverrichter zake terugkeren naar de kazerne. De politie doet verder onderzoek of er drank in het spel is geweest.

Foto: Niels Tenhagen

Gepubliceerd: 8 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×