Contractverlenging RKDES-trainer Jesse Donker

Vanavond maakte de Kudelstaartse voetbalvereniging RKDES op de website bekend dat de huidige hoofdtrainer van het eerste elftal zijn contract met een jaar heeft verlengd. Zowel de Technische Commissie als het bestuur van de vierde klasser zijn daar erg blij mee.

De club meldt op de website: “Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en werkwijze onderling. De Technische Commissie van RKDES heeft alle vertrouwen in de deskundigheid en passie van Donker en hoopt gezamenlijk tot mooie resultaten te komen en de ingeslagen weg uit te kunnen bouwen”. De IJsselsteiner volgde in juni 2015 de ontslagen Koos Abrahamy op en behaalde vorig seizoen met RKDES de tweede positie in 4F. Donker was hiervoor werkzaam bij JSV uit Nieuwegein, waar hij 4 jaar lang de A1 heeft getraind en 3 jaar assistent trainer was van Zaterdag 1. In het lopende seizoen draaien de Kudelstaarters mee in de top van de vierde klasse A.

Foto: Jaap Maars

Gepubliceerd: 8 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×