Brainstormsessie om Aalsmeer leefbaarder te maken

Veel Aalsmeerders vinden Aalsmeer een fijne gemeente om te wonen, te werken en te leven. Dat betekent echter niet dat er geen overlast kan zijn van de Luchthaven Schiphol. Stichting Leefomgeving Schiphol (SLS) is er voor inwoners en ondernemers die veel hinder ondervinden van de luchthaven. Vanaf februari kunnen gemeenten en maatschappelijke organisaties in de directe omgeving van Schiphol projecten indienen bij de SLS die de leefbaarheid of de sociale betrokkenheid verbeteren.

Leefbaarder
De wethouder met Schiphol in zijn portefeuille Robbert-Jan van Duijn: “Dit is een kans om projecten te verwezenlijken die Aalsmeer leefbaarder, socialer en aantrekkelijker maken. Natuurlijk kunnen wij dat niet zonder u. U als inwoner, ouder, oudere, ondernemer, werknemer, bestuurder, student of vrijwilliger weet immers als geen ander waar onze gemeenschap behoefte aan heeft”.
Daarom nodigt de gemeente u van harte uit voor een brainstormsessie op woensdag 8 februari a.s. over mogelijke projecten voor de SLS. De sessie wordt van 20.00 -22.00 uur gehouden in De Oude Veiling. Aanmelden is gewenst via: communicatie@amstelveen.nl

Foto: Schiphol

Gepubliceerd: 31 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×