Techniektruck bij Wellantcollege de Groenstrook

Mocht u vandaag door de Linnaeuslaan rijden, houd er dan rekening mee dat een deel van de weg in beslag wordt genomen door een enorme vrachtwagen. Vandaag zet Wellantcollege de Groenstrook namelijk de deuren wijd open voor toekomstige leerlingen en hun ouders. Deze Open Dag wordt opgeluisterd met een heuse Techniektruck. Deze staat opgesteld in de Linnaeuslaan en biedt leerlingen de kans om kennis te maken met techniek, een van de themaklassen op de vmbo-school.

Daarnaast zal de school gedurende de hele middag en avond geopend zijn om kennis te maken met het uitgebreide onderwijsaanbod van de groenschool. Ga gerust een kijkje nemen!

Gepubliceerd: 1 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×