Hoffscholte stopt met 'Het Boekhuis'

Eigenaar Constantijn Hoffscholte van ‘Het Boekhuis Aalsmeer’ gaat zich vanaf medio 2017 toeleggen op andere werkzaamheden en daarom staat de boekhandel te koop. De winkel heeft een lange historie als boek- en kantoorhandel in Aalsmeer-Centrum. Het afgelopen jaar bestond ‘Het Boekhuis’, die werd opgericht door Joh. Wesselius, maar liefst 85 jaar. In 2001 werd het familiebedrijf onderdeel van de franchiseformule Plantage Boekhandel, maar toen Constantijn Hoffscholte in 2009 de zaak overnam maakte hij er (weer) een zelfstandige winkel van.

Na acht jaar heeft eigenaar Constantijn de wens om de zaak over te dragen aan iemand die ‘Het Boekhuis’ met dezelfde passie wil voortzetten. “Met veel plezier heb ik, samen met het vaste team van medewerkers, deze mooie winkel mogen runnen. Dat blijven we ook de komende maanden doen. Daarna breekt voor mij een nieuwe fase aan. Naast de winkel ben ik altijd blijven werken als journalist en organisator, en ook daar ligt mijn hart. Bovendien ben ik de afgelopen jaren tweemaal vader geworden. De wens voor een iets minder hectisch en economisch stabieler leven strookt niet met het runnen van twee eigen bedrijven”, aldus Hoffscholte.

‘Het Boekhuis’ blijft de komende maanden gewoon doordraaien en dezelfde service verlenen. Ook worden er weer diverse activiteiten georganiseerd (zie www.boekhuisaalsmeer.nl).

Foto: www.aalsmeervandaag.nl

Gepubliceerd: 9 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×