Stem op Radio Aalsmeer!

Ieder jaar voegt de Rabobank onder het mom ‘Een aandeel in elkaar’ een deel van de winst, toe aan het Rabobank Regio Schiphol Coöperatiefonds. De middelen uit dit fonds zijn speciaal bedoeld om ideeën bij u in de buurt te steunen, ideeën die echt iets betekenen voor de samenleving, die helpen de lokale omgeving beter of mooier te maken. Daarnaast is er jaarlijks nog een extra actie om initiatieven te ondersteunen waar de lokale samenleving van profiteert: de Bloeiende Ledenbank Actie.

Met de Bloeiende Ledenbank Actie biedt de coöperatieve bank circa 300 lokale verenigingen en stichtingen de mogelijkheid een donatie te verdienen voor de clubkas. Dit jaar is er een bedrag van maximaal €60.000 gereserveerd voor deze actie.

Elke stem is geld waard
Leden van Rabobank Regio Schiphol kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Stem op Radio Aalsmeer!
De lokale omroep Radio Aalsmeer is volop in beweging! Afgelopen jaar werd tijdens het 25-jarig jubileum de nieuwe website geïntroduceerd. Een website met o.a. een unieke mogelijkheid (fragmenten) van programma terug te luisteren. Graag willen de vrijwilligers van de omroep de website uitbreiden met een redactiesysteem zodat ook meer lokaal nieuws in de dagelijkse uitzendingen te horen is. Daarbij zijn er nog meer vooruitstrevende ideeën. Om deze plannen (mede) te kunnen financieren, hopen we op een mooie bijdrage middels de Bloeiende Ledenactie!

Dus: bent u lid van de Rabobank en wilt u de lokale omroep van Aalsmeer helpen nog actueler nieuws te brengen? Stem dan op Radio Aalsmeer. U kunt hier direct stemmen. Dat kan t/m 12 maart a.s. Bedankt!!

Bent u geen lid van de bank, maar wilt u Radio Aalsmeer toch steunen? Word dan donateur. Klik hier voor meer informatie.

Gepubliceerd: 17 januari 2017 om 17:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×