Verstandelijk beperkt? Kom werken tijdens DownTown Ophelia

Een baan, een stageplek of een weekendbaantje. Voor de meesten heel vanzelfsprekend, maar niet voor iedereen. Voor sommigen is het moeilijk om werk te vinden en zeker werk waarover je altijd al gedroomd hebt. Daar gaat Stichting DownTown Ophelia samen met de winkeliersvereniging Ophelialaan Aalsmeer voor één dag verandering in brengen. Zij willen laten zien dat mensen met een verstandelijke beperking ook talenten voor de arbeidsmarkt hebben en hopen daarmee de ogen van vele ondernemers te openen.

Website
Op zaterdag 18 maart wordt DownTown Ophelia georganiseerd in de Ophelialaan. Heb je een verstandelijke beperking en lijkt het je leuk om die dag te helpen en werken in de winkels en horeca, bij de kappers, op de braderie, bij de radio, de workshops of de spelletjes of mee te zingen en dansen bij de optredens? Vul dan het aanmeldformulier in dat op de website www.downtownophelia.nl staat. Daar kunnen ook voorkeuren opgegeven worden. Laat je talenten zien en kom werken. Onlangs is de website live gegaan, met dank aan Lab35, met veel informatie, foto’s en filmpjes.

Uw stem is geld waard
Iedereen kan deze dag steunen door gezellig te komen shoppen, feestvieren, spelletjes doen en genieten in een straat vol gezelligheid. Maar om een dergelijk evenement te organiseren is geld nodig en met deze dag willen we de Stichting Downsyndroom een mooi bedrag overhandigen. Zij doen er alles aan om mensen met een verstandelijke beperking een zo normaal mogelijk leven te geven.
Stichting DownTown Ophelia mag meedoen met de Bloeiende Ledenbank Actie van Rabobank Regio Schiphol. Leden van de Rabobank kunnen vanaf donderdag 19 januari hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging of stichting. De organisatie hoopt natuurlijk op veel stemmen, want hoe meer er gestemd wordt hoe meer geld er komt. Voor meer informatie: www.regioschiphol.rabobank.nl.

Sponsors
En mocht u mee willen helpen DownTown Ophelia een nog groter succes te maken, dan is uw donatie meer dan welkom. Meer informatie is hierover te lezen op onze website onder het kopje sponsors. Daar staan alle mogelijkheden en contactgegevens. Samen zetten we mensen met een verstandelijke beperking aan het werk!

Foto: Stichting DownTown Ophelia

Gepubliceerd: 17 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×