Radicale robots in bibliotheek

Creativiteit, samenwerken, kritisch denken en probleemoplossend vermogen; een paar voorbeelden van 21st century skills waarover je de laatste tijd veel hoort in het onderwijs. Mad Science stimuleert deze vaardigheden bij kinderen in de basisschoolleeftijd, met uitdagende en leuke workshops. Deze voorjaarsvakantie kunnen kinderen hiervoor terecht in de Bibliotheek Amstelland. Ook in Aalsmeer kunnen kinderen meedoen met de Mad Science Workshop dagen.

Radicale Robots
Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen in Aalsmeer op 20 februari de workshop Radicale Robots – de wereld van robotica volgen. Andere workshops worden in naburige plaatsen gegeven: Wervelend weer – maak je eigen regenwolk (23 februari in Uithoorn),  ruimtereizen – maak je eigen Shuttle Copter (21 februari in Amstelveen Westwijk) en Fladderende vogels (4-12jr) – op ontdekkingstocht in de wondere wereld van de vogels (22 februari in Amstelveen Stadsplein).

Mad Science
Voor alle workshops geldt dat de deelnameprijs €7,50 bedraagt en voor bibliotheekleden €6,-. De Mad Science workshops worden gegeven door Mad Science professionals en zijn razend populair, wees er dus snel bij want de het aantal plaatsen is beperkt. Zie ook hier voor meer informatie.

Gepubliceerd: 10 februari 2017 om 9:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×