Moorkoppen voor KIKA

Donderdag zijn duizenden moorkoppen afgeleverd bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Dit alles in het kader van de actie Müller’s Multi Moorkop en alweer voor het vijfde jaar! Om het goede doel Kinderen Kankervrij (KIKA) te steunen, trakteren ook dit jaar weer meerdere Aalsmeerse bedrijven de gebakjes aan medewerkers van het ziekenhuis. Banketbakker Sven Müller bedacht in 2013 de actie waarbij voor iedere moorkop vijftig cent aan Kika wordt gedoneerd.

Record verbeteren
Vele bedrijven in Aalsmeer kopen jaarlijks zoveel mogelijk gebakjes op, hetgeen resulteerde in 11.156 gedoneerde moorkoppen vorig jaar. Deze editie proberen initiatiefnemers Sven Müller en Mike Multi en hun medewerkers dit record weer te verbeteren. De actie duurt nog tot aanstaande zaterdag. Ook particulieren kunnen t/m zaterdag hun steentje bijdragen door een een moorkop te kopen bij banketbakkerij Ab Müller.

Gepubliceerd: 9 februari 2017 om 20:36 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×