Open huis nieuwe raadzaal

Al enige tijd zijn er werkzaamheden in het Aalsmeerse gemeentehuis. De raadzaal wordt vernieuwd en deze verbouwing is nu voltooid. De gemeente is heel trots op het resultaat en nodigt daarom iedereen van harte uit een kijkje te komen nemen. Op zaterdag 4 februari tussen 10.00 – 12.00 uur is de nieuwe raadszaal geopend voor publiek en staat de koffie klaar.

Het gemeentehuis in Aalsmeer is een pand met een monumentale status, ontworpen door de bekende Aalsmeerse architect Berghoef. Om het gebouw te behouden voor de toekomst was groot onderhoud en renovatie noodzakelijk. De raadzaal is als eerste onder handen genomen en opgeknapt tot een representatieve ruimte voor de Aalsmeerse volksvertegenwoordigers.

Foto: de oude raadzaal

Gepubliceerd: 2 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×