Afslag Golftoernooi met Erik Scherder

De zevende editie van het Amsterdamse Bos Golftoernooi krijgt een wel heel bijzondere afslag op maandag 22 mei. Professor Erik Scherder, bekend van o.a. De Wereld Draait Door, komt naar de grote zaal van de Studio van Aalsmeer voor een unieke avond. Op de voor hem zo kenmerkende enthousiaste wijze zal hij ingaan op het wonder van de werking van onze hersenen. Als geen ander weet Erik Scherder die wetenschap toegankelijk te maken voor een groot publiek. Het wordt een echte Brein Storm voor inwoners van Aalsmeer, Uithoorn en Ronde Venen.

Amsterdamse Bos Golf
De relatie tussen het Amsterdamse Bos Golf en professor Scherder ligt in de Nederlandse Hersenbank. Deze instelling krijgt vanaf dit jaar drie jaar lang de opbrengsten van het Amsterdamse Bos Golf toernooi. Te beginnen dus met de zevende editie die op dinsdag 4 juli plaatsvindt. Voor een dag wordt het Amsterdamse Bos omgetoverd tot een heuse 18 holes golfbaan ten bate van een goed doel. Ruim 30 mannen uit Aalsmeer, Ronde Venen en Uithoorn (allen lid van de organiserende Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn) hebben met de Nederlandse Hersenbank opnieuw voor een goed doel gekozen waarbij de werking van hersenen centraal staat. Eerder waren dat de stichting MS Research en de AMC Foundation.

Brein Storm
De afslag van het golftoernooi vindt dit niet op de golfbaan plaats, maar in een voormalige televisiestudio. Centraal staat uiteraard het (letterlijk) bewogen ‘gast college’ van professor Erik Scherder. Maar aandacht is er ook voor een interview van talkshow host Inge Diepman met Inge Huitinga, directeur van de Nederlandse Hersenbank. Het avondvullend programma zal muzikaal feestelijk omlijst worden en na afloop is er gelegenheid tot napraten in het verrassend veelzijdige studiocomplex onder het genot van een drankje.

Opbrengst voor Hersenbank
Kaarten voor Brein Storm bestellen kan vanaf vandaag via de website: www.amsterdamsebosgolf.nl . Daar kan men zich ook opgeven voor het golftoernooi. Vanzelfsprekend is de opbrengst van deze Brein Storm-avond bestemd voor het goede doel van de Nederlandse Hersenbank. Dit bedrag zal op 4 juli verhoogd worden met de opbrengst van het Amsterdamse Bos Golf toernooi.

Gepubliceerd: 4 april 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×