Laatste Bob en Gon: Caribbean Surprise

Op zondag 9 april om 15.30 uur sluiten Bob en Gon het seizoen van “Exclusief bij Bob & Gon” al weer af met vrolijke, komische Caribische muziek. Als de zomer komt, gaat je hart open. Gaat de tuin in bloei. Dan wordt je vrolijk en wil je naar buiten. Tegelijkertijd komen de herinneringen naar boven aan die mooie zomers die je al eerder hebt beleefd. Wordt het de komende zomer weer zo leuk??

Guilty pleasures
In “Tuintje in mijn Hart” bezingen Jasper en Nicky hun mooiste herinneringen met dat typische Caribische gevoel. Je hoort de “guilty pleasures” van Jasper. En de muzikale eerste kus van Nicky. En misschien komt Humphrey Campbell, als gast zijn voorstelling van het volgende seizoen al aankondigen.

Kaarten
Kaarten voor de voorstelling kosten € 21,50 en zijn online te bestellen via www.crowntheateraalsmeer.nl en ook verkrijgbaar bij Espago in de Ophelialaan, ’t Boekhuis in de Zijdstraat, Marskramer te Kudelstaart en aan de kassa van het theater vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Gepubliceerd: 3 april 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×