Bert Bouwer nieuwe trainer Fiqas Aalsmeer

Oud-bondscoach Bert Bouwer wordt de nieuwe trainer van de handbalmannen van FIQAS Aalsmeer, zo meldt handbalvereniging Fiqas Aalsmeer vanavond op haar website. De zeer ervaren Bouwer speelde zelf jaren bij Sittardia, kwam 136 keer uit voor het nationale team, was bondscoach van het Nederlands Damesteam en Japan. Hij schreef destijds geschiedenis toen hij z’n speelsters uit de competitie haalde. Momenteel is hij trainer/coach van de dames van VOC die bovenaan staan in de eredivisie en vorig jaar de beker wisten te winnen. De ervaren Brouwer wordt de opvolger van de huidige trainer Will Plugge, die op zijn beurt in oktober het stokje overnam van de opgestapte René Romeijn.

 

 

Gepubliceerd: 3 april 2017 om 21:28 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×