Gratis opfrissen verkeerskennis

Wilt u zich als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens laten bijspijkeren over de nieuwste verkeersregels? Wilt u daarbij ook nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Grijp dan nu uw kans! Gemeente Aalsmeer biedt u in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland afdeling Amstelland een gratis opfriscursus rijvaardigheid aan. De theoriecursus bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2 uur.

Rijvaardigheidsrit
Een deskundige verkeersinstructeur praat u bij over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. U kunt daarbij denken aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. Tijdens de eerste dag van de theoriecursus kunt u zich ook inschrijven voor een rijvaardigheidsrit. Deze rit maakt u samen met een erkende rij-instructeur in uw eigen auto en in uw eigen omgeving. Tijdens de tweede theoriebijeenkomst wordt dieper ingegaan op de verkeerstheorie en u kunt uw ervaringen van de praktijkrit met elkaar delen. Deze cursus wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Aalsmeer en is voor u geheel kosteloos.

Alleen 60 plussers Aalsmeer
De cursus is voor 60 plussers die in Gemeente Aalsmeer wonen. De eerste dag van deze tweedaagse cursus is op dinsdag 16 mei 2017 en de tweede dag is op dinsdag 13 juni 2016. Beide dagen van 10.00 – 12.00 uur en in de Raadskelder van het gemeentehuis van Aalsmeer.

Aanmelden
Aanmelden kan bij VVN afd. Amstelveen-Amstelland via vvn.amstelland@gmail.com (of per post  p/a J.de Graeflaan 123, 1181DM Amstelveen).

Gepubliceerd: 21 april 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×