Peter Smith (Dopper) houdt lezing over 'Plastic Soep'

Hoe kunnen we met een klein beetje moeite de wereld mooier maken? Grote problemen los je niet op door er over te klagen. Iets doen, hoe onbeduidend klein het soms ook lijkt, brengt je wel dichter bij een oplossing. Sterker nog, doordat je zelf iets doet aan het probleem krijg van je allerlei kanten hulp. Deze filosofie passen we nu toe op een probleem waar in Nederland ontzettend veel over geklaagd wordt; zwerfafval.

Peter Smith is een enthousiaste kunstenaar die gelooft in de kracht van één; als je een betere wereld wil, begin je gewoon zelf. Als deze ene persoon bezig gaat, volgt er veel moois. In deze uitdagende en motiverende lezing gaan we denken over plastic op een verrassende en speelse manier. En we gaan samen de wereld mooier maken.

Een van de manieren waarop Peter Smith zelf werkt aan minder plastic is bij vele van ons bekend: de Dopper. Deze hippe fles is niet alleen heel erg leuk, maar ook geweldig voor het milieu. Omdat we het flesje vaker vullen, kopen we minder wegwerpflesjes. Een briljante, speelse en vooral mooie manier om te werken aan een betere wereld.

Tijd: 20.00 uur (deuren open vanaf 19:30 uur)
Kosten: € 5,00 inclusief koffie en thee
Locatie: Zijdstraat 55, Aalsmeer
Meer informatie: zininn@dgaalsmeer.nl

Bron:  Doopsgezinde gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 17 april 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×