Regelmatig verdachte situaties in de regio

De Politie Aalsmeer-Uithoorn meldt op haar Facebook-pagina dat er de afgelopen weken meerdere meldingen van verdachte situaties binnenkwamen. Bij verdachte situaties moet u denken aan een onbekend persoon op privé terrein of in een woonwijk. Bij het aanspreken van deze persoon kwam hij met meerdere smoesjes om te verklaren waarom hij zich daar bevond.

De politie verzoekt u om uw oren en ogen goed open te houden. Ziet u één of meerdere personen die zich ergens verdacht ophouden, neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of in gevallen van spoed met 112.

Probeert u in bovenstaande situaties aan het volgende te denken: om hoeveel personen gaat het, wat zijn de uiterlijke kenmerken van deze personen, hoe ziet hun kleding eruit, wat zijn hun mogelijke vervoermiddelen en zij de kentekens van deze vervoermiddelen.
Het mooiste zou natuurlijk zijn als u een foto van de persoon/personen en/of de gebruikte vervoermiddelen kunt maken.

De politie heeft u in dit soort situaties hard nodig!

Gepubliceerd: 18 april 2017 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×