Wat een pech, auto weg

Parkeert u uw auto op Koningsdag een beetje onhandig, kan het zo maar gebeuren dat u uw vehikel niet meer terugvindt op de oorspronkelijke plek. U zult dan een stukje moeten wandelen, want op Koningsdag maakt de gemeente Aalsmeer gebruik van een sleep- en takeldienst. Om onder andere de hulpdiensten op deze drukke dag volledige doorgang te garanderen, kan het voorkomen dat voertuigen in Aalsmeer of Kudelstaart moeten worden weggesleept.
Deze voertuigen zullen dan versleept worden naar de parkeerplaats nabij het zwembad De Waterlelie aan de Dreef 7 in Aalsmeer. Eigenaren van de versleepte voertuigen ontvangen wél een proces-verbaal, maar betalen geen kosten voor het verslepen. Opletten dus!

Gepubliceerd: 14 april 2017 om 9:31 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×