Gespreksgroep voor kinderen van een ouder met dementie

Het zorgen voor een ouder met dementie brengt specifieke problemen en vragen met zich mee: Wanneer moet ik iets regelen? Hoe vraag ik een indicatie aan? Hoe regel ik iets terwijl mijn ouder dat niet wil? Wanneer moet ik aan opname denken? Hoe ga ik om met het veranderende gedrag? Om over dit soort vragen ervaringen met anderen te delen, organiseert Mantelzorg & Meer in samenwerking met ontmoetingsgroep Aelsmeer een gespreksgroep aan voor kinderen met een ouder met dementie.

Heeft u een ouder met dementie en wilt u uw ervaringen delen met anderen in een soortgelijke situatie? Dan bent u van harte welkom op 6 juni van 19.30 – 21.00 uur in Gebouw Irene, Kanaalstraat 12, Aalsmeer. Graag even aanmelden bij Mantelzorg & Meer, 020-3335353 of info@mantelzorgenmeer.nl. Deelname kan per bijeenkomst.

Gepubliceerd: 4 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×