Naast kroket nu ook ijsje bij het tanken

Met de zomer voor de deur heeft ondernemer Ger Loogman dinsdag 2 mei jl. een vestiging van De IJswinckel geopend. De IJswinckel bij Loogman is de eerste schepijsformule in een tankstation.

De IJswinckel heeft zes vestigingen in Zuid-Holland en verkoopt ambachtelijk schepijs (zonder geur-, kleur- of smaakstoffen). Met De IJswinckel breidt Loogman Tanken & Wassen in Aalsmeer de diensten voor klanten verder uit. Afgelopen zomer opende Loogman als eerste tankstation in Nederland al een complete FEBO op haar terrein. Ger Loogman in zijn blog op de eigen website: ‘De FEBO is hierin absoluut een klapper geworden. Eerlijk gezegd, hadden we eerst heel erg veel moeite met het succes, want daar waren we gewoon niet op voorbereid. Als ik nu kijk, hoe het gaat, dan worden er heel wat kroketjes uit de muur gehaald.’

Gepubliceerd: 4 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×