Jeroen Spitzenberger opent Het Oosterbad

De zomer klopt weer aan de deur, dus gaat het 89e seizoen van het Oosterbad weer van start. Zaterdag om 13.00 uur precies zal de Oosterbadvlag weer in top worden gehesen door niemand minder dan Jeroen Spitzenberger (bekend van o.a. de tv-serie ‘Divorce’). De vrijwilligers van het natuurbad hebben de afgelopen maand enorm veel werk verzet om het zwembad weer zomerklaar te maken.

Zwemlessen
Het zwembad is in de maand mei elke dag geopend van 13.00 tot 17.00 uur om heerlijk vrij te zwemmen in dit prachtige natuurzwembad. Het Oosterbad (het oudste van Nederland) krijgt een prachtig nieuw aangezicht en alleen dat al is zeer de moeite waard om voor naar de Mr. Jac. Takkade 1 te komen.

Abonnement met korting
Alle 10 eerste zwemmertjes krijgen weer een lekkere traktatie. Ook zijn abonnementen verkrijgbaar in de voorverkoop (met korting) en kunnen kinderen worden opgeven voor zwemles, of is informatie daarover verkrijgbaar bij de zwembadleiding.

Natuurlijk zal Het Oosterbad ook weer alle bekende evenementen organiseren in dit nieuwe zomerseizoen. Er staan er al een aantal gepland. Al het actuele nieuws is terug te vinden op de vernieuwde website. Nu nog hopen op veel mooi weer!

Bron: Oosterbad
Foto: Lol in het natuurzwembad (Oosterbad/Arjen Vos)

Gepubliceerd: 15 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×