KWF Spinning Estafette zoekt nog deelnemers

De Spinning Estafette voor het KWF op zaterdag 24 juni kan nog deelnemers gebruiken. “Hoe meer inschrijvingen, hoe mooier het feest”, laat Jan Kwak weten. “We hopen natuurlijk dat de sporters zich nog massaal gaan aanmelden. De inschrijftermijn loopt pas op 10 juni pas af. Toen wij een jaar geleden het initiatief namen om een Spinning Estafette te organiseren hebben we heel wat websites van andere organisaties bekeken en overal bleek het een groot succes te zijn”, aldus de voorzitter van KWF Aalsmeer. Dat moet in Aalsmeer dan toch ook kunnen lukken?

Schrijf snel in!
De spinning estafette vindt plaats op zo’n 100 spinningfietsen op het Raadhuisplein in Aalsmeer. Heerlijk in de frisse buitenlucht zullen bedrijfsteams en particulieren, alleen of in groepjes, een uur of meerdere uren ‘spinnen’ onder begeleiding van ervaren spinninginstructeurs van diverse sportscholen die de fietsen gratis ter beschikking stellen.

Mooie opbrengst
Bedrijfsteams, bestaande uit maximaal zes personen, hebben zes uur lang een spinningfiets tot hun beschikking voor €250 per fiets. De sporters kunnen elkaar dus afwisselen. Families, vriendengroepen (3 a 4 personen) kunnen inschrijven tegen een gereduceerd tarief van €150 per fiets (voor 6 uur spinnen).
De individuele spinner die graag in z’n eentje 6 uur lang wil meefietsen kan dat doen voor €100. “Dat lijkt best veel, maar om een mooie eindopbrengst voor het KWF te genereren, moeten de fietsen tegen een redelijke vergoeding bezet worden”, vertelt Jan Kwak.

Inschrijvingen zijn nog mogelijk tot 10 juni as. Bedrijfsteams via bedrijvenvoorkwf@ondernemendaalsmeer.nl en individuele deelnemers via spinningvoorkwf@ondernemendaalsmeer.nl.

Veel te doen
Om het een groot feest te maken komt er ook op het plein een Rabobank Clown- springkussen voor de allerkleinsten te staan en een kinderparcours waar kinderen met stepjes rondjes kunnen maken. Voor de oudere jeugd en iedereen die maar wil staat de Rabobank Fiets Simulator opgesteld, waarbij fietsers het tegen elkaar kunnen opnemen en kunnen strijden om de snelste tijd

De organisatie kan ook nog wat extra handen gebruiken, want om alles in goede vanen te leiden zijn heel veel handen nodig. Vrijwilligers die een paar uur ‘in actie voor het KWF’ kunnen zich aanmelden en/of informatie krijgen via www.kwfaalsmeer.nl/spinning

Gepubliceerd: 29 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×