Loogman beste onderneming Noord-Holland

Afgelopen woensdag was het druk in Theater De Philharmonie in Haarlem. Deelnemers en belangstellenden vulden de zaal voor de 11e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. Tijdens deze feestelijke avond werd het Aalsmeerse bedrijf Loogman in de categorie Grootbedrijf gekroond tot winnaar.

Op het podium van de finaleavond beland je als onderneming niet zomaar. In de afgelopen maanden streden honderden bedrijven om de inmiddels felbegeerde titel. Dertig finalisten lieten zich op de verkiezingsavond van hun allerbeste kant zien. Hierna was het aan de jury om per categorie een winnaar te kiezen. Voor de publieksprijs werden dit jaar ruim 15.000 stemmen uitgebracht! “Hieruit blijkt wel hoe zeer de verkiezing leeft in Noord-Holland”, aldus Jan Willem Dijkstra, voorzitter van de stuurgroep OVNH.

Onderscheidend
De deelnemers worden door de jury beoordeeld op alle facetten van het ondernemerschap. Echt onderscheidend zijn, dat is waar het om gaat bij de OVNH. Daarmee tonen deze ondernemingen aan de drijvende kracht te zijn van de economie in Noord-Holland.

Winnaars
De Loogman Groep uit Aalsmeer, bekend van de wasstraten en tankstations, is een echt familiebedrijf, waar innovatie hoog in het vaandel staat. Zo bedacht eigenaar Ger Loogman afgelopen jaar de “Comfort Lane”: tanken op een lopende band.
Eerder dit jaar werd Loogman al gekozen tot Aalsmeers ondernemer van het Jaar. Naast de de tankstations en wasstraten runt de Aalsmeerse onderneming ook een golfbaan. Het bedrijf maakt zich ook sterk voor maatschappelijk ondernemen.

Bron: www.ovnh.nl
Foto: www.loogman.nl

Gepubliceerd: 18 mei 2017 om 8:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×