'Tour of Duty' in Studio's Aalsmeer

Op zaterdag 3 juni aanstaande presenteert De Fanfare ‘Bereden Wapens’ van de Koninklijke Landmacht in Studio’s Aalsmeer haar nieuwste theaterproductie Tour of Duty in Concert. Met vele popnummers uit de veteranen top-50 komen met dit bijzondere concert niet alleen muziekliefhebbers volop aan hun trekken. Tour of Duty in Concert is bij uitstek interessant voor degenen die meer willen weten over de belevingswereld van onze ‘jongens en meiden’ op vredesmissies in het buitenland.

Het verhaal van militairen
De Fanfare ‘Bereden Wapens’ van de Koninklijke Landmacht vertelt het verhaal van militairen. Videobeelden vertellen over hun werk in oorlogsgebieden. De nummers krijgen zo een persoonlijke lading. Met de zanger Dennis Kroon, zelf veteraan, en zangeres Ingrid van den Nieuwenhuizen ontstaat een sfeer van trots op en begrip voor onze ‘jongens en meiden’ die op missie gestuurd zijn.

Subsidie en donaties
De kosten voor het orkest en de solisten neemt Defensie op zich als gebaar naar alle veteranen en burgers in de regio Amstelland/Meerlanden. Met subsidie van de gemeenten Aalsmeer en Amstelveen, een gulle donatie uit het Coöperatiefonds van de Rabobank Regio Schiphol en talrijke sponsors is het mogelijk de entreeprijs bijzonder laag te houden (€ 7,50).

Informatiemarkt
Tour of Duty in Concert vindt plaats op 3 juni 2017 om 15.00 uur (zaal open 14.00 uur) in Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade. Voor en na het concert is er een informatiemarkt over de vele missies waar Nederlandse militairen sinds de Tweede Wereldoorlog zijn en worden ingezet.

Kaartjes voor Tour of Duty in Concert zijn te bestellen op www.veteranenaalsmeer.nl en te koop bij het Boekhuis in de Zijdstraat.

Bron: Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer

Gepubliceerd: 21 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×