Uitslaande brand zorgt voor flinke schade in Kudelstaart

Zondagavond heeft een felle brand flinke schade toegebracht aan een woning in de Anne Frankstraat in Kudelstaart. Eén bewoonster is naar het ziekenhuis gebracht vanwege inhalatie van rook. De andere aanwezige bewoners van het huis konden tijdig het huis verlaten.

De brand brak volgens een woordvoerder van de brandweer uit op de eerste verdieping en is uiteindelijk door het dak heen geslagen. De brandweerlieden, die sowieso al een druk weekend kenden, hadden de brand redelijk snel onder controle. De oorzaak van de brand is nog onbekend en wordt momenteel onderzocht.

 

Foto’s: Emiel Kuntzel (eerste 3) en  Davey Photography/ Davey Baas (laatste)

Gepubliceerd: 28 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×