Uniek moment op de Groenstrook: trouwen op school

Afgelopen donderdag was het groot feest op Wellantcollege de Groenstrook. ’s Middags rond 15.00 uur verzamelde zich een uitgelaten gezelschap voor de school. Toen even later een rode sportwagen kwam voorrijden en er een bruidspaar uitstapte, werd al snel duidelijk dat er iets bijzonders stond te gebeuren.

Jaren geleden leerden Ryan Stuivenvolt en Sheila Verkerk elkaar op school kennen. Toen het stel besloot te trouwen, wilden zij dat graag op hun oude middelbare school doen. “Toen het bruidspaar ons die vraag stelde, hoefden we niet lang na te denken. Natuurlijk wilden we daar aan meewerken”, aldus teamleider Ger Hofmans. De kookklas werd bereid gevonden de feestvreugde te verhogen met een hapje en drankje en ook werden de bloemstukken verzorgd door docenten en leerlingen van de school. Onder het toeziend oog van familie, vrienden, diverse leerlingen en personeel van de school werden beide oud-leerlingen in de echt verbonden. Zelfs het feit dat de bruidegom nu eindelijk zijn nog openstaande uren nakomen kon uitzitten, mochten de pret niet drukken.

Foto: Bruidspaar Ryan Stuivenvolt en Sheila Verkerk arriveren op hun oude school (Marja Groenendijk/Wellantcollege de Groenstrook)

Gepubliceerd: 19 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×