Hondendag op kinderboerderij Boerenvreugd

Aanstaande zondag 2 juli organiseert de activiteitencomissie van kinderboerderij Boerenvreugd de Hondendag. Op deze dag is er veel aandacht voor en informatie over honden, hoe je met ze omgaat en over hun werk . Er zijn spectaculaire demonstraties met de beveiligingshonden en pakwerkers door het team van OSR Security uit Alphen aan den Rijn. Echte durfals krijgen, na loting, een speciale mouw om hun arm en mogen met een beveiligingshond op de foto.

Workshops
Hondenschool Dogstale geeft tijdens de Hondendag enkele workshops voor kinderen. De medewerkers van Dogstale nemen hun eigen honden mee en tijdens de workshops leren kinderen hoe ze het beste kunnen omgaan met honden. Wat doe je wel, wat niet, hoe benader je een hond en mag je een hond zomaar aaien.

Geleidehonden
Ook KNGF geleidehonden is aanstaande zondag aanwezig. Het KNGF leidt geleidehonden op voor hulp aan mensen. Ambassadeur Susan komt samen met hond Guido naar de boerderij en zij zal meerdere presentaties geven.

Bezoekers zijn vanaf 11 uur van harte welkom en de activiteiten duren tot 15 uur.

Alleen uitgenodigde honden
Alleen honden die door de kinderboerderij zijn uitgenodigd en hulphonden zijn deze dag welkom op het boerderijterrein. Kinderboerderij Boerenvreugd vindt u aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer. Het dringende verzoek om zo veel mogelijk op de fiets te komen. Dit in verband met werkzaamheden op het parkeerterrein. Eventueel kan er ook bij het zwembad geparkeerd worden.

Bron: kinderboerderij Boerenvreugd
Foto: Een beveiligingshond en pakwerker in actie

Gepubliceerd: 29 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×