Gewonde bij schietpartij in Amstelveen

In de nacht van woensdag 12 juli rond 3 uur is een persoon beschoten in een flat In de Wolken in Amstelveen. Getuigen meldden dat er voorafgaand aan de schietpartij een aantal mannen de woning was binnengegaan. Daarna was er veel lawaai en volgden er uiteindelijk schoten.  In de woning vonden agenten later een gewonde man. Het slachtoffer werd met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Van de dader is geen enkel spoor en ook de reden van de schietpartij is onbekend. De politie heeft de zaak in onderzoek en is ook op zoek naar getuigen.

Brandende auto
Om 06.15 uur werd er op de Nieuwenhuijsenlaan in Amstelveen een brandende auto aangetroffen. Daarvan wordt nog onderzocht of het zou gaan om een mogelijke vluchtauto.

Duikers
Woensdagmiddag hebben politieduikers in het kader van het onderzoek op de plek waar ’s nachts geschoten is, gezocht naar een wapen. De zoekactie vond plaats in de sloot achter de flat waar een man gewond raakte. Met deze speurtocht hoopt de politie een beter beeld te krijgen van de zaak.

Foto: Davey Photography/ Davey Baas

Gepubliceerd: 12 juli 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×