Grote brandoefening Flora Holland

Het Aalsmeerse brandweerkorps heeft maandagavond het oefenseizoen afgesloten met een grote oefening bij bloemenveiling Flora Holland aan de Legmeerdijk. Het scenario betrof een brand op de vijfde en zesde verdieping van het hoofdgebouw. Daarbij was één persoon naar beneden gesprongen en waren er nog vijf slachtoffers in het gebouw. Door gebruik te maken van een droge stijgleiding en een brandweerlift, kon de gefingeerde brand snel worden bereikt en de slachtoffers worden gered. Naast de brandweer Aalsmeer nam de brandweer Leimuiden ook deel aan deze oefening.

Foto: Brandweeroefening Flora Holland (Ronald van Doorn | Brandweer Amsterdam-Amstelland)

Gepubliceerd: 18 juli 2017 om 0:21 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×