Toch boottocht voor senioren

Al vele jaren organiseert het Rode Kruis Aalsmeer een boottocht voor senioren en mensen met een beperking. Ook Zorgcentrum Aelsmeer heeft de bewoners jarenlang een boottocht aangeboden. Echter wegens gebrek aan budget zat dat er niet meer in. ‘t Kloosterhof organiseert vele andere activiteiten en een aantal van hun bewoners ging soms mee op de Rode Kruis boot en soms met die van het Zorgcentrum.

Het organiseren van een boottocht is niet echt een kerntaak van het Rode Kruis. De locatie Aalsmeer wilde er daarom mee stoppen. Echter de vraag vanuit de seniorengemeenschap was zo groot dat er een gesprek plaatsvond met het Zorgcentrum Aelsmeer om te zien of er toch gezamenlijk een boottocht ‘op touw gezet kon worden’. Ook ‘t Kloosterhof werd erbij betrokken en dat resulteerde erin dat de zorgcentra samen met het Rode Kruis de organisatie van een boottocht ter hand nemen.

De datum van de gezamenlijke boottocht is woensdag 13 september as. Na aanmeldingen vanuit de zorgcentra en van de Rode Kruis gasten zal er bekeken worden of er nog meer mensen mee kunnen. Dat zal op een later tijdstip via de plaatselijke media worden meegedeeld.

Bron: Rode Kruis, afdeling Aalsmeer

Gepubliceerd: 10 juli 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×