10 jaar 'Nerdalert' met Marcel en Marjolein

Afgelopen zondagavond vierde het programma ‘Nerdalert’ het tienjarige jubileum. ‘Nerdalert’ begon in 2007 bij System FM in Alphen aan den Rijn en kwam voort uit een ander programma ‘Systemdate’ waarin de toenmalige co-host Mirjam op zoek ging naar een leuke date. Tegenwoordig wordt het programma iedere zondagavond uitgezonden op Radio Aalsmeer.

Marcel van der Velde en dee huidige co-host Marjolein Hermans vierden hun jubileum met o.a. diverse gasten, heerlijke gebakjes en een heuse vuurspuwer. Ook in de toekomst zal Marcel zijn ongezouten mening over het medialandschap blijven uiten op de zondagavond.

Het programma ‘Nerdalert‘ wordt iedere zondag uitgezonden van 20.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: een heuse vuurspuwer (boven) en heerlijke gebakjes (onder) bij het jubileum van ‘Nerdalert’ (Laurens Niezen)

Gepubliceerd: 10 juli 2017 om 22:44 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×