Wilma Alink-Scheltema nieuwe lijsttrekker D66 Aalsmeer

Op 21 maart 2018 zijn de volgende gemeenteraadsverkiezingen. D66 Aalsmeer doet voor het eerst sinds 2000 weer als zelfstandige partij mee. De Aalsmeerse leden van D66 hebben Wilma Alink-Scheltema als nieuwe lijsttrekker van de partij gekozen.

Kernwaarden
In de lokale strijd om het lijsttrekkerschap was Willem Kikkert haar enige tegenstrever. Alink-Scheltema beschrijft haar kernwaarden als “vertrouw op de eigen kracht van mensen, streef naar een duurzame en harmonieuze samenleving en treedt de wereld om ons heen tegemoet met respect en mededogen”. Ze benadrukt dat dit tevens haar kernwaarden waren tijdens haar raadsperiode van de afgelopen vier jaar.

PACT Aalsmeer
Sinds 2000 vormden D66, Groen Links en Partij van de Arbeid in de gemeente Aalsmeer een progressief blok onder de naam van PACT Aalsmeer. D66 gaat nu dus verder als zelfstandige partij in Aalsmeer.

Weekend Magazine
Afgelopen zondag was Alink-Scheltema te gast in het programma ‘Weekend Magazine’. Klik hier om het persoonlijke radiointerview terug te luisteren via onze website.

Op de foto Wilma Alink-Scheltema (l) en mw. J. Satijn tijdens vergadering structuurvisie Greenpark in juni 2016 (Foto: www.aalsmeervandaag.nl)

Gepubliceerd: 4 juli 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×