Burgemeester opent Sportcentrum De Waterlelie

Terwijl kunstminnend Aalsmeer de Kunstroute bezocht, zette sport-minded Aalsmeer afgelopen zondag koers naar de Dreef. Daar was het na een jaar verbouwen zo ver: sportcentrum De Waterlelie werd officieel geopend. Ondanks alle andere activiteiten in de gemeente, waren er toch ruim 500 bezoekers op de opening afgekomen. De hele middag was een groot feest met een Verenigingsmarkt, sport & spel en rondleidingen.

Het was burgemeester Nobel die de sporthal officieel mocht openen door op een rode knop te drukken, waardoor een wand omhoog ging. Hierachter stond Daniëlle Bubberman, onlangs nog te gast bij Radio Aalsmeer, klaar om haar act te laten zien. Een prachtige show hoog in de doeken, met acrobatische elementen en op mooie muziek.

Na deze opening kon het publiek het Sportcentrum verkennen en was er een Verenigingsmarkt waarop veel Aalsmeerse sportverenigingen zich presenteerden. In de nieuwe sporthal hangt LED-verlichting en op het dak liggen maar liefst 320 zonnepanelen.

De sporthal is sinds maandag 4 september in gebruik door diverse gebruikers, onder andere door Basisschool de Wegwijzer, Basketball Vereniging Aalsmeer, Sportvereniging Omnia 2000 en de KNVB. Informatie over de nieuwe hal vindt u op de website (www.esa-aalsmeer.nl) en voor vragen kunt u zich wenden tot de afdeling Reserveringen van ESA.

Bron: Sportcentrum De Waterlelie/ESA B.V.

Gepubliceerd: 19 september 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×