Kick Off Businessclub FC Aalsmeer

Afgelopen donderdag vond de Kick Off plaats van de Businessclub FC Aalsmeer. Tijdens de netwerkbijeenkomst die in samenwerking met @BorrelAalsmeer werd georganiseerd, was er naast een informele borrel ook een programma samengesteld.

Circa 70 relaties van FC Aalsmeer en BorrelAalsmeer werden toegesproken door organisator Ingrid Claasen, die de netwerkborrel opende en daarna het woord gaf aan de voorzitter van de voetbalvereniging Eef Niezing. Daarna vertelde wethouder Robbert-Jan van Duijn over het belang van sporten, de jeugd en de ondernemende geest in Aalsmeer. Cor Geleijn gaf een presentatie over de doelstelling van de club en Jan Koster over de insteek m.b.t. het oprichten van de Businessclub. Trainer van de zaterdag 1 Selectie Cor van Garderen gaf een presentatie over de sportieve doelstelling. Kortom FC Aalsmeer is een voetbalclub met een visie, missie en strategie. Bianca Zekveld vertelde de aanwezigen over de Grote Club Actie en Arno Maarse overhandigde de nieuwe Presentatiegids ‘De Aftrap’ aan de aanvoerders van Dames 1, Zaterdag 1 en Zondag 1.

Donderdag 9 november a.s. staat de volgende editie gepland. Inloop vanaf 17.00 uur in de voetbalkantine van FC Aalsmeer. Voor meer informatie: www.businessclubfcaalsmeer.nl en www.borrelaalsmeer.nl

Foto: Mariëlle Wegman

Gepubliceerd: 19 september 2017 om 10:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×