Cursus 'Omgaan met niet aangeboren hersenletsel'

Zorgt u voor iemand met niet aangeboren hersenletsel, zoals een hersenbloeding of een herseninfarct? Op 13 maart start Mantelzorg & Meer een cursus “Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel” voor mantelzorgers woonachtig in Amstelland en Haarlemmermeer.

Vijf dagdelen
De gevolgen van niet aangeboren hersenletsel zijn vaak heel ingrijpend. Niet alleen voor de getroffene, maar ook voor de partner, familie, vrienden en kennissen. De cursus bestaat uit vijf dagdelen en is speciaal voor degenen die helpen bij de dagelijkse zorg van hun naaste met niet aangeboren hersenletsel. Onderwerpen zijn onder andere: de gevolgen van hersenletsel, waar vind ik steun en goede hulp, handvatten hoe om te gaan met de situatie, kennismaken met de PRET strategie en uitwisselen van ervaringen en kennis.

Locatie en data
13, 20 en 27 maart, 3 en 10 april en op 22 mei een terugkomdag, van 9.30 – 11.30 uur bij Mantelzorg & Meer, Laan van de Helende Meesters 431, Amstelveen. Informatie of aanmelding voor 1 november 2017. U kunt contact opnemen met Mantelzorg & Meer 020-333 53 53, info@mantelzorgenmeer.nl, of kijk op de site www.mantelzorgenmeer.nl.

Gepubliceerd: 29 september 2017 om 10:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×