Snoeiafval afvoeren met de snoeiboot

Na een groeizame zomer, is de herfst inmiddels weer aangebroken. Dat betekent ook weer dat er gesnoeid moet worden. Op de zaterdagen 7 oktober en 18 november 2017  vaart de Aalsmeerse snoeiboot weer uit om eilandeigenaren op de Westeinderplas de mogelijkheid te geven hun snoeihout gratis en op een verantwoorde manier af te voeren.
De boot ligt weer op de vertrouwde locaties: van 9 – 12 uur nabij de schuilhaven de Winkel aan de Grote Poelzijde en van 13 – 16 uur bij baggerdepot Otto aan de doorgang Grote Brug.

Particuliere eilandeigenaren zijn verplicht hun overhangend groen boven het water van de sloten en vaarwegen te snoeien. Om hen daarbij van dienst te zijn biedt de gemeente de mogelijkheid aan om op zaterdag 11 april hun snoeiafval  gratis af te voeren. Bedrijfsafval, zoals seringenhout -en kluiten, wordt echter niet geaccepteerd. De snoeiboot is inmiddels een begrip op de Aalsmeerse wateren geworden. Als de boot op de aangegeven tijd niet aanwezig is, dan is deze waarschijnlijk even aan het lossen, maar komt weer terug.

Voor meer informatie over de takkeninzameling en de snoeiboot kunt u contact opnemen met de servicedesk Amstelveen/Aalsmeer vraag naar afdeling VVH , vaarwegbeheer telefoonnummer 020–5404911.

Bron: gemeente Aalsmeer
Foto: AalsmeerVandaag

Gepubliceerd: 29 september 2017 om 21:37 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×