Old School Band presenteert CD in Bacchus

De Old School Band presenteert zaterdag 16 september a.s. haar debuut-CD in Cultureel Café Bacchus. De initiators van de band, Marnix Busstra en Norbert Sollewijn Gelpke, kozen voor deze intieme, sfeervolle locatie vanwege hun gedeelde Aalsmeerse roots.

Fusion en funk, in een groovy stijl, dat is de jazz die Marnix Busstra met zijn kwartet gaat vertolken. Hij wordt bijgestaan door de briljant swingende toetsenist Eric van de Bovenkamp, de wonderbaarlijke basgitarist Norbert Sollewijn Gelpke  en de niet minder virtuoze drummer Chris Strik. Een muzikale samenwerking om je vingers bij af te likken!

Het KCA jazzconcert in Cultureel Café Bacchus aan de Gerberastraat begint op zaterdag 16 september om half tien. Toegang: uw gift.

Foto:  Mark Stoop (drums) – Marnix Busstra (guitar) – Norbert  Sollewijn Gelpke (bass) – Eric van de Bovenkamp (keys) (eigen foto)

Gepubliceerd: 8 september 2017 om 7:42 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×