Thom ontmoet zijn idool André Hazes jr

Stichting Dag van je Leven heeft donderdagavond in samenwerking met de Feestweek Aalsmeer een grote wens van de 17-jarige Thom Holleman in vervulling laten gaan. De jongen met Downsyndroom is helemaal idolaat van André Hazes jr, maar was nog niet in de gelegenheid geweest een optreden van de populaire zanger bij te wonen. Zijn moeder had al diverse pogingen gedaan om hem naar een concert te laten gaan, maar veelal waren het optredens voor personen vanaf 18 jaar. Toen Stichting Dag van je Leven hoorde dat André naar de feesttent op het Praamplein kwam werd er een meet & greet geregeld.

VIP-ruimte
De vrolijke jongen werd donderdag in de VIP-ruimte ontvangen en nadat hij eerst zanger Gerard Joling een handje had gegeven, mocht hij dan eindelijk naar de kleedkamer van de grote ster. Voor de gelegenheid had hij zijn haar laten knippen in ‘Hazes-look’ en een nieuwe spijkerbroek met scheuren gekocht, want die heeft zijn idool ook vaak aan. En ja hoor, dat viel André meteen op. Thom glunderde van oor tot oor en na een kort praatje en uiteraard de nodige foto’s, stuiterde hij weer naar buiten voor een drankje.

Radio-interview
Hij mocht over zijn leuke ontmoeting een interview geven bij Radio Aalsmeer, want het lokale radiostation was in de VIP-ruimte aanwezig voor opnames en interviews met de artiesten die op kwamen treden, waaronder Maan en de 3 J’s. En ook Thom kreeg zijn moment of fame voor de microfoon.

Barkruk
Daarna kon hij een half uur genieten van de bekendste nummers van André in de grote feesttent. Op een barkruk, goed door zijn vader vastgehouden, stond hij te genieten. Hij kon alle nummers uit volle borst meezingen. De mensen die om hem heen stonden vonden het geweldig dat de jongen het zo fantastisch vond. En omdat hij zo hoog aan de zijkant van het podium stond heeft heel de feesttent vast ook van hem genoten.

Gewapend met een persoonlijk geschreven boodschap, handtekening en enorm veel adrenaline ging Thom met zijn ouders om half twee in de nacht weer huiswaarts. Een ervaring die hij nooit meer zal vergeten.

Foto (boven): Thom met André Hazes Jr. (eigen foto)
Foto (rechts): Thom met radiopresentator Dennis Wijnhout (eigen foto)

Gepubliceerd: 8 september 2017 om 22:47 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×