Voorronde NK Poker in The Beach

Vrijdag 29 september a.s. is The Beach in Aalsmeer het decor voor een voorronde van het Nederlands Team Kampioenschap Poker (NTKP). Dit seizoen worden er verspreid door heel Nederland ruim 55 voorrondes gespeeld. De beste 20% van de voorronde gaat door naar de halve finales. Uiteindelijk wordt in de grote finale gestreden voor de titel ‘Beste Pokerteam van Nederland’. Ook in Aalsmeer en omstreken kan iedere pokerliefhebber zich met een team inschrijven en zich misschien wel kronen tot Nederlands Kampioen.

Pokerroom
The Beach wordt omgetoverd tot een ware pokerroom waarin de deelnemers vanaf 19.30 uur in de eerste plaats strijden om het beste pokerteam van Aalsmeer te worden. Het winnende team mag dan een jaar lang deze titel dragen. Daarnaast maken ze ook nog kans om kampioen van Nederland te worden. “Dit is het enige pokerkampioenschap voor teams in Nederland en het mooie er aan is dat het zeer toegankelijk is voor de vele amateurpokeraars die ons land rijk is” zegt Mathijs Jonkers, organisator van het Kampioenschap. Iedereen die mee wil doen, kan zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. Het kost een team van 4 spelers slechts €12,50 p.p. om mee te doen. Pokeraars hebben ook de mogelijkheid om een seizoenkaart te bestellen. Zij mogen dan onbeperkt meedoen aan de voorrondes door heel Nederland. Pokeraars kunnen zelf een team van 4 spelers samenstellen en zich aanmelden.

Laagdrempelig toernooi
“Om mee te doen hoef je geen poker koning te zijn. Waar sommige deelnemers al sinds jaar en dag pokeren, spelen anderen het spelletje hier pas voor het eerst! Het NTKP is een evenement dat voor iedereen toegankelijk is. Ondanks de laagdrempeligheid van het Team Kampioenschap, steekt het zeer professioneel in elkaar. De aanwezige toernooidirecteur en aankleding van de ruimte met professionele pokertafels geeft de spelers echt het gevoel dat ze aan een professioneel toernooi in een casino deelnemen”, aldus Jonkers. Er wordt niet om geld gespeeld, maar alleen om de eer. Pokeren voor prijzen is namelijk niet toegestaan binnen de Nederlandse wetgeving. “Toch willen we het mooie spel poker naar iedere regio toebrengen en we zijn blij dat pokerenthousiastelingen uit Aalsmeer en omgeving ook mee kunnen doen,“ zei de organisator.

Gepubliceerd: 18 september 2017 om 22:19 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×