Aalsmeerse kater Snow zwaar mishandeld

“Hoe kun je? Hoe kun je zo ziek in je hoofd zijn dat je een beest dit aan doet?” Zo begint een bericht van Samantha Huften op Facebook op maandag 23 oktober. De kat Snow was al sinds zaterdag niet meer thuis gekomen. Groot was de schrik toen maandagochtend de mooie witte kat plotseling weer tevoorschijn kwam: helemaal bespoten onder de gele verf. Ook bleek Snow nog schuchter dan voorheen: waarschijnlijk hebben de daders hem hardhandig aan zijn staart gegrepen, want daar mocht Samantha niet meer aan komen.

Na een bezoek aan de dierenarts is gebleken dat Snow is overgoten met benzine of terpentine. Hij is schoongemaakt met Biotex en moet een nachtje ter observatie bij de dierendokter blijven.

Het Aalsmeerse meisje stelt in haar Facebookbericht: “Hij moet gevochten hebben voor zijn leven, die arme schat. Snow zal nooit meer dezelfde zijn. Waarschijnlijk zullen wij er nooit achter gaan komen wie dit gedaan heeft, maar we willen toch graag tips. Aalsmeer is klein, dus de dader moet toch gevonden kunnen worden?” Heb jij zaterdagmiddag, -avond of -nacht iets gezien in de omgeving van de Begoniastraat in Aalsmeer, bel dan de dierenambulance: 06-53315557.

Foto: De zwaar toegetakelde kater Snow (Facebook Samantha Huften)

Gepubliceerd: 23 oktober 2017 om 23:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×