Robert van Rijn lijsttrekker VVD in maart 2018

Afgelopen zaterdag heeft VVD Aalsmeer haar campagne afgetrapt voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. In café-lunchroom Vleghaar werd het verkiezingsprogramma en de kandidaten gepresenteerd die straks namens VVD Aalsmeer verkiesbaar zijn voor de gemeenteraad.
Huidig fractievoorzitter Robert van Rijn is gekozen als lijsttrekker. Robert brengt een brede werkervaring en expertise mee. Hij heeft zich de afgelopen jaren bewezen op talloze dossiers en zeker ook in de rol van voorzitter en oppositieleider.
Nanda Hauet, een ervaren bestuurder deskundig op het gebied van zorg en communicatie, bekleedt plaats 2. Zij is de eerste vrouw op de lijst. Dirk van der Zwaag staat op plaats 3. Dirk is voormalig directeur Rekenkamer van Aalsmeer en is een expert op het gebied van gemeentefinanciën.

Verder staan op de lijst o.a. Marjanne Vleghaar (4),  Jan Bouwmeester (5) en Erik Abbenhues (6).
Op plaats 7 staat ondernemer Teun Treur en de plaatsen 8 en 9 worden ingevuld door nieuwe gezichten in de Aalsmeerse politiek: Jochem van Leeuwen (8)  en Sissi Mijwaart (9). Tenslotte vinden we op de 10e plaats Willem Keessen.

Onderschrift bij foto: v.l.n.r., bovenste rij: Willem Keessen, Jan Bouwmeester, Teun Treur, Dirk van der Zwaag, Jochem van Leeuwen. Onderste rij: Sissi Mijwaart, Erik Abbenhues, Robert van Rijn, Nanda Hauet, Marjanne Vleghaar.

Gepubliceerd: 19 november 2017 om 22:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×