Verburg is de tweede wethouder die stopt

Het lijkt wel een besmettelijk virus. Steeds meer Aalsmeerse politici geven er de brui aan. Niet geheel onverwacht gaf afgelopen maandag CDA-wethouder Ad Verburg op een partijbijeenkomst aan te stoppen in de politiek. Wel is Verburg nog als lijstduwer op de lijst gezet.

“Na twintig jaar actief te zijn geweest in de Aalsmeerse politiek is het voor mij tijd om afscheid te nemen. Ik heb mij als fractieassistent, raadslid en wethouder altijd met veel plezier en enthousiasme ingezet voor Aalsmeer en Kudelstaart. Nu ik zelf de pensioengerechtigde leeftijd bereikt heb, maak ik graag ruimte voor nieuw talent,” aldus de huidige wethouder in een persbericht.

Verder werd tijdens deze partijbijeenkomst de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt. Robbert-Jan van Duijn is gekozen tot lijsttrekker. Ankie Harte-Fokker is de eerste vrouw op de lijst op plek 3 en op plek 11 staat een 17-jarige: Thirsa van der Meer.

De volledige kieslijst:

1. Robbert-Jan van Duijn
2. Dirk van Willegen
3. Ankie Harte-Fokker
4. Bart Kabout
5. Richard Buskermolen
6. Paul van Soelen
7. Tom Verlaan
8. Gerard Winkels
9. Kees Kaslander
10. Chris Leicher
11. Thirsa van der Meer
12. Ton Harte
13. Marga Heijenk
14. Huub Aerts
15. Annik van Berlo-van Keer
16. Marja van Duijn
17. Marlon van Diemen-Kreeft
18. Gerard Zelen
19. Ruben Visser
20. Jeroen de Vries
21. Arie de Vos
22. Jan Dreschler
23. Jaap Kranenburg
24. Bert Brinkman
25. Ines van der Boon-Hulsbos
26. Ad Verburg

Gepubliceerd: 28 november 2017 om 14:23 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×