Brand na ramkraak in Westwijk

Ook het tegen Aalsmeer gelegen Westwijk in Amstelveen heeft te maken gekregen met een ramkraak. De daders reden een auto een supermarkt in en hebben deze in brand gestoken. De doelwit was naar alle waarschijnlijkheid een pinautomaat.

Rond 4.00 uur liet een woordvoerder van de brandweer Amsterdam-Amstelland weten dat de brand onder controle was. Ook de Aalsmeerse brandweer was ter plaatse om assistentie te verlenen. Er zijn geen gewonden gevallen en ondanks er veel woningen rond de supermarkt zijn, hoefde niemand zijn huis uit.

Of de daders iets buit hebben gemaakt is nog onduidelijk. De politie doet momenteel onderzoek. De schade aan de pui van de supermarkt lijkt groot.

Foto: Brandweer Aalsmeer

Gepubliceerd: 31 januari 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×